Dé expert
voor huidproblemen

NVDV

Contact

Bureau NVDV:
T: 030-2006800 (bereikbaar tijdens kantooruren)
E: secretariaat@nvdv.nl

LET OP: Voor medische vragen verwijzen wij u naar uw huisarts of specialist.


Bezoekadres
Domus Medica
Mercatorlaan 1200
3528 BL Utrecht

Postadres
Postbus 8552
3503 RN Utrecht

Persvoorlichting
Heeft u een persvraag aan de NVDV? Neem dan contact op met een van de woordvoerders van de Federatie Medisch Specialisten:
Margriet Bakker: 0682495606
Femke Theunissen: 0682964317
pers@demedischspecialist.nlNederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie
Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV). De NVDV is de beroepsvereniging van de Nederlandse dermatologen, en dus geen patiëntenvereniging. De vereniging omvat ongeveer 600 dermatologen, alsmede ongeveer 160 artsen in opleiding tot dermatoloog. De doelstelling van de vereniging is de bevordering van de studie van huidziekten. Naast wetenschappelijke activiteiten en allerlei organisatorische aspecten zoals de belangenbehartiging van haar leden, bewaakt de NVDV de kwaliteit en doelmatigheid van dermatologische zorg. Ook heeft de NVDV een publiek doel, namelijk om mensen te informeren over het voorkomen van en de achtergronden achter huidaandoeningen. Dit doet zij door uitgifte van publicaties, folders, maar ook via een medium als deze website en social media.

Routebeschrijving

Openbaarvervoer:
Domus Medica is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS rijden meerdere buslijnen richting Papendorp naar de Mercatorlaan. De halte Papendorp-Zuid bevindt zich recht tegenover de Domus Medica, op zeer korte loopafstand. De busrit duurt maximaal 16 minuten.

Met de auto:
Beperkt parkeren bij de Domus Medica is mogelijk. Bezoekers van de NVDV kunnen via het secretariaat uitrijdkaarten ontvangen.

Vanuit Amsterdam (A2): 
Bij knooppunt Oudenrijn volgt u Ring Utrecht. Neem afrit 16 Nieuwegein / Papendorp. Aan het einde van de afrit linksaf (Papendorpseweg). Bij het tweede stoplicht rechtsaf de Papendorpseweg blijven volgen. U houdt rechts aan en neemt de 1e afslag rechts. Aan het eind van deze weg rechts en met de bocht mee naar links. Na ca. 100 meter neemt u de eerste inrit naar rechts. Hier bevindt zich de parkeergarage van Domus Medica.

Vanuit Hilversum (A27): 
Volg Ring Utrecht (oost en vervolgens Ring Utrecht tot afrit 16 Nieuwegein / Papendorp. Aan het einde van de afrit linksaf (Papendorpseweg). U houdt rechts aan en neemt de 1e afslag rechts. Aan het eind van deze weg rechts en met de bocht mee naar links. Na ca. 100 meter neemt u de eerste inrit naar rechts. Hier bevindt zich de parkeergarage van Domus Medica.

Vanuit Amersfoort (A28):
Bij knoopspunt Rijnsweerd volgt u Ring Utrecht (zuid) en vervolgens Ring Utrecht. Neem afrit 16 Nieuwegein / Papendorp. Aan het einde van de afrit linksaf (Papendorpseweg) U houdt rechts aan en neemt de 1e afslag rechts. Aan het eind van deze weg rechts en met de bocht mee naar links. Na ca. 100 meter neemt u de eerste inrit naar rechts. Hier bevindt zich de parkeergarage van Domus Medica.

Vanuit Arnhem (A12): 
Bij knooppunt Lunetten volgt u ring Utrecht (zuid). Neem afrit 16 Nieuwegein / Papendorp. U houdt rechts aan en neemt de 1e afslag rechts. Aan het eind van deze weg rechts en met de bocht mee naar links. Na ca. 100 meter neemt u de eerste inrit naar rechts. Hier bevindt zich de parkeergarage van Domus Medica.